Wat kan ik verwachten tijdens een workshop?

Tijdens een workshop zal ik jullie begeleiden in het aanleren van een knoop met de rekbare of geweven draagdoek. We maken hierbij gebruik van speciale draagpoppen. Deze zijn zo gemaakt en verzwaard dat ze aardig wat weg hebben van jouw eigen baby en zijn zeker niet te vergelijken met normale (speel)poppen. Ik heb diverse maten dus er is er altijd wel één die het meeste op jouw kindje lijkt.

De workshop begint met een korte kennismaking en ik voorzie jullie van wat te drinken. We spreken nog even kort jullie behoeften door en bedenken samen of er nog iets belangrijks is in jullie situatie waar we rekening mee moeten houden.

Daarna gaan we aan de slag. Met behulp van de draagpoppen leer ik jullie de knoop naar keuze aan. Zodra jullie de aangeleerde knoop goed in de vingers hebben knopen we één voor één met jullie kindje in plaats van met de draagpop.