De voorwaarden verhuur gekopieerd vanuit de algemene voorwaarden van DraagGrietje

Artikel 14 – Verhuur

1.   Een product wordt gehuurd voor één, twee, drie of vier weken. Het gehuurde product dient retour gestuurd of gebracht (op afspraak) te worden naar:
      DraagGrietje
      t.a.v. G. Straver
     Cederlaan 11
     6721 CM Bennekom
2. De huur van een draagzak kost €7,50 voor 1 week, €15 voor 2 weken, €20 voor 3 weken en €25 voor 4 weken plus de borg van het gehuurde product.
3.   Het gehuurde product dient ten alle tijden aangetekend retour gestuurd te worden. DraagGrietje is niet aansprakelijk voor retourzendingen die kwijt raken.
4.   Bij onherstelbare schade aan het gehuurde product, of bij het kwijt raken hiervan, wordt de nieuwwaarde in rekening gebracht.
5.   Bij herstelbare schade aan het gehuurde product worden de reparatiekosten en eventuele bijkomende kosten in vermindering gebracht op de borg.
6.   Bij het te laat retourneren van een product, zonder vooraf informeren/toestemming van DraagGrietje, wordt dagelijks €3,00 van de borg afgehouden.
7.   Het gehuurde product mag niet gewassen worden. DraagGrietje zorgt voor het wassen en het onderhoud van het product.
8.   Mochten er onverhoopt vlekken in het gehuurde product komen, neem dan direct contact op met DraagGrietje. Vermeld hierbij om wat voor soort vlek het gaat, bij voorkeur begeleid met foto(‘s). Aan de hand van de door u verstrekte informatie, zal door DraagGrietje worden bepaald hoe het product gereinigd dient te worden.
9.   Voor verzending wordt het gehuurde product grondig geïnspecteerd op vlekken en/of beschadigingen.
10.   Een goede staat van het product wordt hiermee gegarandeerd. Het wordt sterk aangeraden het gehuurde product direct na ontvangst goed te controleren.
11. Bij beschadigingen aan het gehuurde product dient direct contact opgenomen te worden met DraagGrietje.
12. Het gehuurde product dient buiten bereik van huisdieren te worden gehouden.
13. Roken bij het gehuurde product is niet toegestaan.
14. Bij niet retourneren van het gehuurde product binnen 2 weken na de afgesproken datum wordt een factuur verstuurd voor het restant bedrag vereist om het product te kopen en daarmee te houden. Bijvoorbeeld: draagzak kost €130, borg was €100. Factuur voor restant bedrag van €30 zal verstuurd worden en verplicht moeten worden voldaan.