Informatie over DraagGrietje.

Wie zit er nou eigenlijk achter DraagGrietje?

Hoi!
Ik ben Grietje, 30 jaar oud, woonachtig in Bennekom, getrouwd met Sander en samen hebben 2 zoons; Ruben (okt ’13) en Tom (apr ’17). Ruben wordt gedragen vanaf dat hij ongeveer drie maanden oud was en Tom direct al vanaf dag één. Iets wat we met groot plezier doen!
 
Ik heb de basis- en gevorderden opleiding bij die Trageschule Nederland gevolgd. Als consulent ben ik ook aangesloten bij de VDC (Vereniging voor Draagdoekconsulenten). Hier ben ik secretaris en lid van de scholingscommissie.
Als draag(doek)consulent verzorg ik verschillende soorten consulten en diverse workshops.
Uiteraard kan ik een consult of workshop ook invullen in overleg met jou. Bijvoorbeeld wanneer je iets in gedachten hebt dat hier niet bij staat. Regelmatig zul je in de agenda ook data voorbij zien komen voor een workshop.
 
Eén keer (soms twee keer) per maand plan ik ook een draagwandeling. Zo’n wandeling is ideaal om kennis te maken met andere draagmama’s of draagpapa’s. Daarnaast is het uiteraard ook gewoon erg gezellig. Meestal wordt er zo’n 45 minuten tot een uur gelopen. Wanneer je het van tevoren aangeeft is het ook mogelijk om tijdens een wandeling een doek of draagzak uit te proberen. Ook deze draagwandelingen vind je terug in de agenda. Neem eens een kijkje!
 
Naast het zijn van draag(doek)consulent heb ik ook een webshop. Hier verkoop ik doeken, draagzakken en diverse accessoires. Ook is er de mogelijkheid om doeken en draagzakken te huren bij DraagGrietje. Wanneer je iets wilt huren of kopen kun je deze spullen op laten sturen, maar natuurlijk ook op komen halen op afspraak.
 
Heb je nog vragen? Stel ze gerust!