Handig om te weten vóór aanvang van het draagconsult

  • Ik vind het fijn wanneer jij je goed kan concentreren op het draagconsult. Om deze reden raad ik je sterk aan iemand mee te nemen naar het draagconsult die op jouw kindje kan letten. Natuurlijk kan het voorkomen dat je kindje toch echt jou even nodig heeft. Dat is uiteraard geen enkel probleem.
  • Graag begin ik op tijd aan onze afspraak. Mocht er onverhoopt dus iets gebeuren waardoor je niet op tijd kan zijn, geef dit dan alsjeblieft tijdig door.
  • Het aanleren van een knoop is een (behoorlijk) intensieve bezigheid. Wanneer je meerdere dingen zou willen; bijvoorbeeld en een knoop leren en diverse draagzakken passen dan kijken we samen hoe we dit het handigst in kunnen plannen. De ervaring leert dat na het aanleren van een volledige knoop de energie vaak op is.
  • Veiligheid is voor mij erg belangrijk. Wanneer ik het idee heb dat het nog niet veilig is om de knoop met je eigen kindje uit te proberen dan zal ik dit ook niet toelaten. We oefenen dan door met de draagpop of maken op dat moment samen, in overleg, een andere afspraak.