Je kunt bij me terecht voor verschillende soorten draagadviezen. Dit kan zowel live als online.

Welke soorten adviezen kun je aan denken:
– je wilt voor het eerst je newborn gaan dragen, maar HOE begin je daaraan?
– je wilt je newborn gewoon lekker in de draagdoek kunnen knopen zodat je je handen vrij hebt.
– je wilt graag uitzoeken wat een fijne draagzak is om te gebruiken, want die kinderwagen in het bos werkt eigenlijk echt niet.
– je wilt graag die ene knoop verfijnen, want na het knopen met YouTube ben je echt toe aan wat advies op sommige punten.
– je wilt graag kijken naar de mogelijkheden om je peuter te dragen i.v.m. die reis naar het buitenland en de wandelingen die jullie willen maken.
– je kindje is te vroeg geboren en dus is het toch fijn dat even iemand meekijkt. Ook al heb je al wel een paar jaar ervaring.
– je wilt een draagzak aanschaffen, maar je ziet door de bomen het bos niet meer.

En zo kan ik natuurlijk nog heel veel redenen bedenken waarom jij je kindje zou willen gaan dragen. Eigenlijk maakt de reden helemaal niet uit. Ik help je graag op weg zodat jullie samen kunnen genieten.

Tijdens een draagconsult:
Je leert knopen met de speciale draagpoppen in mijn bezit. Op deze manier kun jij op een veilige manier het knopen aanleren zonder dit direct met je kindje te hoeven doen. Op het moment dat je voldoende vaardigheid hebt kun je de knoop dan, onder toezicht, oefenen met jouw kindje.

Let op: dit doen we maximaal 1 of 2 keer. De praktijk leert dat de meeste kinderen er dan genoeg van hebben en dit is een belangrijk signaal om te volgen.

Belangrijke tips voor het consult:
Kom op tijd. Red je het onverhoopt niet op tijd? Bel/bericht/app me even. Afhankelijk van de uitloop kan het zijn dat een consult geen doorgang meer kan vinden in verband met andere afspraken.
Een van jullie is ziek geworden. Dit kan natuurlijk gebeuren. Laat het me graag zo snel mogelijk weten. We plannen dan meteen een nieuwe afspraak in. Wanneer het consult niet 24 uur vooraf is afgezegd en je maakt geen nieuwe afspraak dan zullen de kosten van het consult wel aan je worden doorberekend. Zie ook de algemene voorwaarden.
Reiskosten. De eerste 10 km zijn voor mijn rekening. Vanaf 10 km breng ik €0,25 (incl btw) per km in rekening. Eventuele parkeerkosten of andere kosten zullen ook worden doorberekend.
Oppas. Tijdens een consult is het heel fijn als iemand anders op je kleintje kan letten. Jij hebt je handen dan vrij om te knopen en kan je beter concentreren.

Belangrijke tips voor een online consult:
– Wanneer het belangrijk is dat ik jullie zie, bijvoorbeeld tijdens het leren van een knoop of het passen van een draagzak, zorg dan voor veel licht! Via de webcam is het anders echt moeilijk om je te zien en dat heeft direct gevolgen voor het consult.

Tarief:
Privé consult: €10,00 per 15 minuten
Duo consult: €15,00 per 15 minuten

Minimale afname voor beide consulten is 30 minuten.