Je kunt bij me terecht voor verschillende soorten draagconsulten. Dit kan zowel live als online.

Welke soorten consulten kun je aan denken:
– je wilt voor het eerst je newborn gaan dragen, maar HOE begin je daaraan?
– je wilt je newborn gewoon lekker in de draagdoek kunnen knopen zodat je je handen vrij hebt.
– je wilt graag uitzoeken wat een fijne draagzak is om te gebruiken, want die kinderwagen in het bos werkt eigenlijk echt niet.
– je wilt graag die ene knoop verfijnen, want na het knopen met YouTube ben je echt toe aan wat advies op sommige punten.
– je wilt graag kijken naar de mogelijkheden om je kindje te dragen i.v.m. die reis naar het buitenland en de wandelingen die jullie willen maken.
– je kindje is te vroeg geboren en dus is het toch fijn dat even iemand meekijkt. Ook al heb je al wel een paar jaar ervaring (of niet).
– je wilt een draagzak aanschaffen, maar je ziet door de bomen het bos niet meer.

En zo kan ik natuurlijk nog heel veel redenen bedenken waarom jij je kindje zou willen gaan dragen. Eigenlijk maakt de reden helemaal niet uit. Ik help je graag op weg zodat jullie samen kunnen genieten.

Tijdens een draagconsult:
Je leert knopen met de speciale draagpoppen in mijn bezit. Op deze manier kun jij op een veilige manier het knopen aanleren zonder dit direct met je kindje te hoeven doen. Op het moment dat je voldoende vaardigheid hebt kun je de knoop dan, onder toezicht, oefenen met jouw kindje.

Let op: dit doen we maximaal 1 of 2 keer. De praktijk leert dat de meeste kinderen er dan genoeg van hebben en dit is een belangrijk signaal om te volgen.

Belangrijke tips voor het consult:
Wees op tijd. Red je het onverhoopt niet op tijd? Bel/bericht/app me even. Afhankelijk van de uitloop kan het zijn dat een consult geen doorgang meer kan vinden in verband met andere afspraken.
Een van jullie is ziek geworden. Dit kan natuurlijk gebeuren. Laat het me zo snel mogelijk weten. We plannen dan meteen een nieuwe afspraak in. Wanneer het consult niet 24 uur vooraf is afgezegd en je maakt geen nieuwe afspraak dan zullen de kosten van het consult wel aan je worden doorberekend. Zie ook de algemene voorwaarden.
Reiskosten. De eerste 10 km zijn voor mijn rekening. Vanaf 10 km breng ik €0,25 (incl btw) per km in rekening. Eventuele parkeerkosten of andere kosten zullen altijd worden doorberekend. Een consult op locatie duurt minstens 30 minuten.
Oppas. Tijdens een consult is het heel fijn als iemand anders op je kleintje kan letten. Jij hebt je handen dan vrij om te knopen en kan je beter concentreren.

Benodigdheden tijdens het online draagconsult:
Het afhalen en terugbrengen van benodigde materialen voor het draagconsult zijn voor eigen verantwoordelijkheid. We spreken op de dag van het consult, of uiterlijk een dag eerder, af hoe laat je ze kan komen ophalen. Het terugbrengen dient ook dezelfde dag, of uiterlijk een dag later, te gebeuren. We maken hier vooraf afspraken over. Ook is het mogelijk dat ik de materialen bij je kom brengen en/of ophalen. Ik reken hiervoor €5 per keer. (binnen mijn werkgebied)

Na het draagconsult:
Je ontvangt van mij digitaal jouw factuur. Je hebt 14 dagen de tijd om deze te voldoen. Het aantal uur dat in de factuur verwerkt is, is de tijd dat we bezig zijn geweest van begin tot eind van het draagconsult. Ik reken per kwartier en rond naar boven af. Bovenop dit tarief komen nog eventuele reis- en/of parkeerkosten.

Vragen na het draagconsult?
Na het draagconsult mag je via e-mail, telefoon of whatsapp contact met me opnemen wanneer je nog vragen hebt naar aanleiding van het consult. Je mag ook zeker een foto sturen wanneer je daar graag nog feedback op wilt krijgen. Heb je toch nog je twijfels na het draagconsult? We kijken samen naar wat ik jou nog extra kan aanbieden.

Belangrijke tips voor een online consult:
– Wanneer het belangrijk is dat ik jullie zie, bijvoorbeeld tijdens het leren van een knoop of het passen van een draagzak, zorg dan voor veel licht! Via de webcam is het anders echt moeilijk om je te zien en dat heeft direct gevolgen voor het consult.

Tarief:
€50,00 per uur inclusief 21% btw.