Op dit moment zijn er nog steeds maatregelen van kracht met betrekking tot COVID-19. Dit betekent dat wij ook, voor ieders veiligheid, tijdens ons draagconsult hier rekening mee zullen moeten houden.

Maatregelen die we in acht nemen voor en tijdens ons draagconsult:

  • De voorkeur voor het draagconsult blijft om deze online te volgen. Er kunnen uiteraard goede redenen zijn om dit liever live te doen, of opgedeeld in online en later nog een stukje live.
  • 24 uur voordat het draagconsult plaatsvindt ontvang je een e-mail met daarin vragen rondom COVID-19. Graag deze voor aanvang van het draagconsult invullen.
  • Wanneer ik bij je thuis kom voor een draagconsult ben ik bij voorkeur de enige, of in ieder geval de eerste, die die dag langskomt.
  • Tijdens het consult houden we zo veel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar.
  • In goed overleg kan het zijn dat we tijdens het consult toch dicht bij elkaar in de buurt moeten komen. We dragen dan beide een mondkapje.
  • Draagdoeken en/of draagzakken en draagpoppen zijn schoon wanneer ik ze meeneem voor een consult.
  • Ik houd bij, bij wie ik wanneer op consult ben geweest. Mocht onverhoopt blijken dat ik, of een eerdere klant, corona mee heeft gedragen, zal ik contact met je opnemen. Andersom vraag ik dit natuurlijk ook van jou.

Benodigdheden tijdens het draagconsult:

Het afhalen en terugbrengen van benodigde materialen voor het draagconsult zijn voor eigen verantwoordelijkheid.
We spreken op de dag van het consult, of uiterlijk een dag eerder, af hoe laat je ze kan komen ophalen. Het terugbrengen dient ook dezelfde dag, of uiterlijk een dag later, te gebeuren. We maken hier vooraf afspraken over.
Ook is het mogelijk dat ik de materialen bij je kom brengen en/of ophalen. Ik reken hiervoor €5 per keer. (binnen mijn werkgebied)