Laden Evenementen
Notice: gutenberg_post_has_blocks is verouderd sinds versie 3.6.0. Gebruik in plaats daarvan has_blocks(). in /home/draagg1q/public_html/wp-includes/functions.php on line 3853

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

GEANNULEERD Workshop rugdragen met de geweven doek: Rucksack (basis)

19 maart @ 10:00 - 12:00

€25
Notice: gutenberg_post_has_blocks is verouderd sinds versie 3.6.0. Gebruik in plaats daarvan has_blocks(). in /home/draagg1q/public_html/wp-includes/functions.php on line 3853
data-title="GEANNULEERD Workshop rugdragen met de geweven doek: Rucksack (basis) | DraagGrietje" data-viewtitle="GEANNULEERD Workshop rugdragen met de geweven doek: Rucksack (basis)">

Workshop rugdragen met de geweven doek: Rucksack (basis)

Voor wie is deze workshop bedoeld?
Je kunt deelnemen aan deze workshop wanneer je kindje 4 maanden en ouder is. Jonger dan dat kun je een 1-op-1 draagconsult volgen.


Wat leer je?
Tijdens deze workshop leer je je kindje op een veilige manier op de rug te brengen en daar in alle rust je doek te knopen. Je ontvangt hierbij ook de nodige tips & tricks die je in de diverse YouTube-filmpjes niet hoort.

Hoe lang duurt het?
De workshop duurt ongeveer 2 uur.

Moet ik mijn eigen draagdoek meebrengen?
Het mag, maar er zijn er ook aanwezig.

Kosten van de workshop?
De kosten van een workshop bedragen €25 per persoon. Kom je als ouderpaar dan betaal je €40.

Handig om te weten vóór de workshop

  • Ik vind het fijn wanneer jij je goed kan concentreren op de workshop. Om deze reden raad ik het aan je kindje pas het laatste half uur te laten brengen. Wanneer het niet anders kan is meebrengen ook goed, maar vraag je af of je je dan goed genoeg kan concentreren. Er is hier altijd wel wat speelgoed aanwezig.
  • Graag begin ik op tijd aan de workshop. Mocht er onverhoopt dus iets gebeuren waardoor je niet op tijd kan zijn, geef dit dan alsjeblieft tijdig door. We kunnen dan besluiten om zonder jou alvast te starten.
  • Het aanleren van een knoop is een (behoorlijk) intensieve bezigheid. De ervaring leert dat na het aanleren van een volledige knoop de energie vaak op is.
  • Veiligheid is voor mij erg belangrijk. Wanneer ik het idee heb dat het nog niet veilig is om de knoop met je eigen kindje uit te proberen dan zal ik dit ook niet toelaten. We oefenen dan door met de draagpop of maken op dat moment, in overleg, een andere afspraak.
  • De workshop kan doorgaan wanneer minimaal 3 deelnemers zich hebben opgegeven. Er is plek voor maximaal 6 deelnemers.

Aanmelden voor de workshop

Na het verzenden van dit formulier ontvang je een factuur. Zodra de factuur is voldaan ontvang je een definitieve bevestiging van aanmelding.

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Gegevens

Datum:
19 maart
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
€25
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

DraagGrietje
Cederlaan 11
Bennekom, Gelderland 6721CM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0650845663
Website:
www.draaggrietje.nl