Laden Evenementen
Notice: gutenberg_post_has_blocks is verouderd sinds versie 3.6.0. Gebruik in plaats daarvan has_blocks(). in /home/draagg1q/public_html/wp-includes/functions.php on line 3853

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop heupdragen met de korte of lange geweven doek

3 april @ 10:00 - 12:00

€25
Notice: gutenberg_post_has_blocks is verouderd sinds versie 3.6.0. Gebruik in plaats daarvan has_blocks(). in /home/draagg1q/public_html/wp-includes/functions.php on line 3853
data-title="Workshop heupdragen met de korte of lange geweven doek | DraagGrietje" data-viewtitle="Workshop heupdragen met de korte of lange geweven doek">

Heupdragen met de korte of lange geweven doek
Voor wie is deze workshop bedoeld?
In principe kan iedereen deelnemen aan deze workshop, maar met een kleintje van <2 maanden wil ik je dringend aanraden een 1-op-1 draagconsult te kiezen.

Wat leer je?
Tijdens deze workshop leer je 2 knopen. Een knoop voor de korte doek en een knoop voor de lange doek. Je kunt hiermee op je heup dragen. Met regelmaat zie ik dat ouders liever eerst gaan heupdragen voordat zij kiezen voor rugdragen. Dit is dan dus een perfecte workshop!

Hoe lang duurt het?
De workshop duurt ongeveer 2 uur.

Moet ik mijn eigen draagdoek meebrengen?
Nee hoor, er zijn diverse draagdoeken aanwezig.

Kan deze workshop ook als je zwanger bent?
Nee, ik raad dit niet aan.

Handig om te weten vóór de workshop

  • Ik vind het fijn wanneer jij je goed kan concentreren op de workshop. Om deze reden raad ik het aan je kindje pas het laatste half uur te laten brengen. Wanneer het niet anders kan is meebrengen ook goed, maar vraag je af of je je dan goed genoeg kan concentreren. Er is hier altijd wel wat speelgoed aanwezig.
  • Graag begin ik op tijd aan de workshop. Mocht er onverhoopt dus iets gebeuren waardoor je niet op tijd kan zijn, geef dit dan alsjeblieft tijdig door. We kunnen dan besluiten om zonder jou alvast te starten.
  • Het aanleren van een knoop is een (behoorlijk) intensieve bezigheid. De ervaring leert dat na het aanleren van een volledige knoop de energie vaak op is.
  • Veiligheid is voor mij erg belangrijk. Wanneer ik het idee heb dat het nog niet veilig is om de knoop met je eigen kindje uit te proberen dan zal ik dit ook niet toelaten. We oefenen dan door met de draagpop of maken op dat moment, in overleg, een andere afspraak.
  • De workshop kan doorgaan wanneer minimaal 3 deelnemers zich hebben opgegeven. Er is plek voor maximaal 6 deelnemers.

Gegevens

Datum:
3 april
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
€25
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , ,

Locatie

DraagGrietje
Cederlaan 11
Bennekom, Gelderland 6721CM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0650845663
Website:
www.draaggrietje.nl